Kanaal Z (België) tv interview
Kanaal Z (België) tv interview

Kanaal Z (België) tv interview

 

Kanaal Z, de Belgische variant van RTL Zakelijk, bekend van Harry Mensk gaat eind april in haar uitzending aandacht besteden aan de samenwerking tussen België en Nederland.


Omdat de ICT sector hierbij aan bod komt, lag het voor de hand om de slimste regio van Nederland te belichten. M.a.w., wat kunnen de Nederlandse bedrijven uit Brainport Eindhoven bieden aan de Belgische ondernemer.

Hierbij is een selectie gemaakt van verschillende bedrijven uit de regio Eindhoven welke innovatief bezig waren en dus een aanwinst kunnen zijn voor onze zuiderburen.

Impressed is hier samen met een 6-tal andere webdesign buro's uitgekozen voor een 1e selectie. Half maart is hiervoor een journalist van NVNL TV bij ons langs geweest voor een introductie gesprek. Wij hebben hierbij uitgelegd waarom wij vinden dat kanaal Z ons bedrijf zou moeten kiezen voor de uitzending omdat wij denken ons te kunnen onderscheiden t.o.v. onze concurrentie. Zij waren onder de indruk (o so impressed) van slimbeheer en de wijze waarop wij onze klanten betrekken in seminars over optimalisatie en social media. Eind maart zouden zij in hun redactievergadering een beslissing nemen welk bedrijf zij zouden uitlichten. Hiervan kregen wij de mededeling dat hun keuze op ons is gevallen.

12 april 2012 zijn er dan ook door Kanaal Z opnames gemaakt. Dit bestond uit een interview met Frans Schuurhof en een bedrijfsreportage van impressed. Maarten Sengers, onze grafische man welke onder meer gespecialiseerd is in het optimaliseren heeft in een kort seminar nog even de belangrijkste aandachtspunten waaraan een moderne website moet voldoen aangehaald en Dave Pennarts, onze programmeur heeft een stukje van de techniek achter de schermen laten zien.

Het geheel wordt eind deze maand uitgezonden op Kanaal Z, welke op de Belgische kabel te zien is.
Wij zullen hiervan later nog een mailing met een link van de presentatie doorsturen naar onze relaties.Terug