Wordt uw site wel gevonden? Controleer het met de Impressed site analyzer.haal rendement uit uw site

Hét CMS (Content Management System) systeem in al haar klassen is nu sterk verbeterd. Helemaal geoptimaliseerd voor een perfecte vindbaarheid in Google (SEO) Uw website simpel en snel zelf te onderhouden via een online versie van het bekende programma WORD.
Zoekmachineoptimalisatie (search engine optimization) Een mooie website is leuk en natuurlijk ook belangrijk voor een 1e indruk over uw activiteiten. Maar een mooie website die niet of nauwelijks gevonden wordt is funest. omdat wij begrijpen dat het de ondernemer enkel om rendement van zijn site gaat.
Impressed zoekt altijd naar de ideale combinatie van ontwerp en functionaliteit, uitstraling en gebruikersgemak en vooral sfeerbepaling en doeltreffendheid. Als een soort bemiddelaar/realisator tussen u als opdrachtgever en uw klanten probeert impressed altijd de sfeer uit te stralen van úw firma,
uw dienst of product.
De snelheid van uw website is belangrijk. Daarom is het van belang dat uw website draait op kwalitatieve, snelle en stabiele servers. Dagelijkse back-up's op externe lokatie. Zodat uw bestanden zo goed mogelijk worden beschermd.
Geef het e-mailadres op waarmee u zich heeft geregistreerd op onze site.
E-mail :


Wanneer u niet meer weet met welk e-mailadres u zich heeft geregistreerd,
neemt u dan contact op met : info@impressed.nl